" "
top of page
brandblustoestellen
Nieuwenhof

BRANDBLUSSER KOPEN?

Kwaliteit in brandveiligheid, voor particulier en bedrijf. Alle modellen zijn bij ons verkrijgbaar.

KWALITATIEVE EN BETROUWBARE BRANDBLUSTOESTELLEN

Uw oude brandblusser vervangen door een nieuw, betrouwbaar exemplaar of voor het eerst de meest geschikte brandblusapparaten kiezen: ga resoluut voor kwaliteit als het aankomt op uw brandveiligheid. Het team van Nieuwenhof staat voor u klaar om u met raad en daad te adviseren in de keuze van uw brandblustoestellen om uw brandveiligheid te verhogen en aan de laatste regelgeving te voldoen. 

BRANDBLUSTOESTELLEN MET SCHUIM, POEDER OF CO2?

Wij verkopen, verhuren en onderhouden brandblustoestellen op maat van uw noden. Elk brandblustoestel is stuk voor stuk van kwaliteit en voldoet aan de wettelijke normen. Alle modellen zijn bij ons verkrijgbaar, voor het beschermen van kleine tot grote oppervlakten, van kleine draagbare snelblussers tot brandbluswagens. 

Brandweerman gaat brand te lijf met een schuimblusser

BRANDBLUSTOESTELLEN MET SCHUIM

Een brand heeft zuurstof nodig om aan te wakkeren. Schuimblussers, gevuld met water en schuim, halen alle zuurstof uit een brand en hebben een lange blusduur. Ze zijn geschikt om branden uit brandklassen A (vaste materialen zoals papier, hout, textiel of kolen) en B (brandbare vloeistoffen zoals vetstoffen, alcohol of benzine) te blussen, maar ze zijn niet geschikt voor brandklasse C (gasbranden). Brandblusapparaten met schuim geven weinig nevenschade, ideaal voor in huis of op kantoor. Wij verkopen, verhuren en onderhouden schuimblussers van verschillende afmetingen en beschikken over schuimblussers met drukpatroon, schuimblussers onder permanente druk en schuimbluswagens (brandblusser op trolley met grote inhoud).

Brandweerman gaat brand te lijf met een poederblusser

BRANDBLUSTOESTELLEN MET POEDER

Poederblussers kunnen niet alleen voor brandklasse A en B ingezet worden, ook bij gasbranden (brandklasse C). Ze zijn te gebruiken tegen de meest voorkomende branden, hebben een groot blusvermogen en zijn niet toxisch voor mens en dier, maar geven wel meer nevenschade dan schuimblussers. We verkopen, verhuren en onderhouden poederblustoestellen onder permanente druk, poederblussers met drukpatroon en poederbluswagens.

brandblustoestellen met CO2

BRANDBLUSTOESTELLEN MET CO2

CO2 is een kleurloos en reukloos gas dat atmosferische zuurstof verdrijft en brandend materiaal afkoelt. CO2 brandblustoestellen kunnen ingezet worden bij vloeistofbranden en elektriciteitsbranden (brandklasse E). Zo zijn ze het meest geschikt om te gebruiken in (groot)keukens, scholen, laboratoria, computerlokalen en andere omgevingen met delicate zaken of apparaten, omdat ze weinig tot geen schade maken. Wij verkopen, verhuren en onderhouden CO2 blustoestellen en CO2 bluswagens.

Brandblustoestellen voor in uw voertuig

BRANDBLUSTOESTELLEN VOOR VOERTUIGEN

Ook in voertuigen is een brandblusser verplicht. Wij beschikken over specifieke poedersnelblussers van verschillende afmetingen, afhankelijk van het gewicht van uw voertuig.

BRANDBLUSTOESTELLEN KUNNEN UW LEVEN REDDEN.

CONTACTEER NIEUWENHOF ALS U UW OUDE BRANDBLUSSER WIL VERVANGEN OF EEN NIEUW BRANDBLUSTOESTEL WIL KOPEN AAN DE BESTE PRIJS. WIJ OVERHANDIGEN U GRAAG EEN GRATIS OFFERTE!

bottom of page